5 Αυγ 2014

Νέες διάρκειες ασφάλισης Κλάδου Αυτοκινήτων



Στα πλαίσια της επικαιροποίησης των προϊόντων του Κλάδου Αυτοκινήτων, η Εταιρεία προχωρά από σήμερα σε προσθήκη νέων επιλογών ασφάλισης οχημάτων, επεκτείνοντας τις διαθέσιμες επιλογές διάρκειας των συμβολαίων.
Από σήμερα, η Εθνική παρέχει τη δυνατότητα ασφάλισης των οχημάτων όλων των χρήσεων με συμβόλαια τρίμηνης και τετράμηνης διάρκειας. Με αυτό τον τρόπο οι ασφαλισμένοι μπορούν να επιμερίζουν το συνολικό ετήσιο κόστος ασφάλισης σε περισσότερες καταβολές προς διευκόλυνσή τους.

Νέα πακέτα ασφάλισης Κλάδου Αυτοκινήτων



Η Εθνική, πιστή στη δέσμευσή της για συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων και υπηρεσιών της, παρέχοντας πάντα τη μέγιστη δυνατή εξασφάλιση της περιουσίας των πελατών της, με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εισαγωγή νέων πακέτων ασφάλισης στον Κλάδο Αυτοκινήτων.
Από 01/08/2014 έως και 30/11/2014, οι πελάτες της  Εθνικής θα μπορούν να ασφαλίζονται με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, επιλέγοντας ένα από τα νέα πακέτα ασφάλισης Auto4All και Auto4All+. Οι καλύψεις των νέων πακέτων αναφέρονται αναλυτικά παρακάτω:

Auto4All
Auto4All+
Αστική Ευθύνη προς τρίτους
Εγγύηση Ασφαλίστρου
Νομική Προστασία
Υλικές Ζημιές από Ανασφάλιστο
Τοπική Ρυμούλκηση
Θραύση Κρυστάλλων
προαιρετική
προαιρετική
Πυρκαγιά

Τρομοκρατικές Πυρός (& από στάσεις, απεργίες)

Ολική Κλοπή

Μερική Κλοπή

Ζημιές Ιδίου από Κλοπή

Αντικατάσταση Λόγω Κλοπής

Φυσικά Φαινόμενα

Προσωπικό Ατύχημα Οδηγού