24 Απρ 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΥΡΙΟΥ ΤΑΚΗ ΑΡΜΠΟΥΝΙΩΤΗ , ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ


(ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΥΡΙΟΥ ΤΑΚΗ ΑΡΜΠΟΥΝΙΩΤΗ , ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ,  ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ 19ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013)

Αγαπητοί συνεργάτες ,
Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα ήθελα να σας εκφράσω για την συμμετοχή και την παντός είδους συμπαράσταση σας στην Συνάντηση Στελεχών της Συντονιστικής επιθεώρησης η οποία μας οδήγησε σε ένα άρτιο αποτέλεσμα.
Μέσα από την συντονισμένη προσπάθεια , την οργάνωση και την μεθοδικότητα θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να οδηγηθούμε στα επιθυμητά παραγωγικά αποτελέσματα !
Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και καλή συνέχεια στον καθημερινό αγώνα που δίνετε.


Με εκτίμηση
ΤΑΚΗΣ ΑΡΜΠΟΥΝΙΩΤΗΣ
ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΩΛΗΣEΩΝ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΥΡΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΟΓΙΑ, ΑΝΑΠ. Δ/ΝΤΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ


(ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟΓΙΑ, ΑΝΑΠ. Δ/ΝΤΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ 19ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013)

Αγαπητέ κ Αρμπουνιώτη,

Η συνάντηση της προηγούμενης Παρασκευής κατέδειξε με σαφήνεια την ποιότητα των στελεχών της Επιθεώρηση σας .
Η θέληση και το πάθος να κάνουν καριέρα, το πείσμα και η υπομονή να αντέξουν τις δυσκολίες, η γνώση του αντικειμένου και η αγάπη προς τους ανθρώπους  αλλά και η αυτοκριτική τους για αύξηση της απόδοσης τους  με σχέδιο δράσης ,   με έκαναν να αισθανθώ ιδιαίτερα ικανοποιημένος και αισιόδοξος.

Όσο για Σας αποτελείτε πηγή έμπνευσης για τους συνεργάτες σας  με το ήθος  σας και την ειλικρίνεια σας αλλά περισσότερο με  το όραμα σας να δείτε τους συνεργάτες σας καταξιωμένους  με  πολύ υψηλό επαγγελματικό επίπεδο.

Αυτή  την προσπάθεια σας ,Εμείς στην Δ/νση Πωλήσεων, θα την στηρίξουμε με πάθος και δικαιοσύνη.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους καλή δουλειά και καλά αποτελέσματα.

Με εκτίμηση

Πέτρος Τόγιας

Ποιος είναι ο «Guru» της Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Πωλήσεων!



Αν νομίζετε ότι Γνωρίζετε Πώς: n Στρατολογούνται n Επιλέγονται n Εκπαιδεύονται n Εποπτεύονται n Παρακινούνται n Αναπτύσσονται Κορυφαίοι Πωλητές, διαβάστε το «Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Πωλήσεων» του Hoopis University και θα εκπλαγείτε! Είναι ο μόνος Μάνατζερ στον Κόσμο που κατόρθωσε και «Τυποποίησε και Μηχανογράφησε» Ολόκληρη τη Διαδικασία Εύρεσης, Διατήρησης και Ανάπτυξης κορυφαίων Πωλητών στο χώρο των Ασφαλειών Ζωής και όχι μόνο, αλλά και Εφάρμοζε και Εφαρμόζει για πάνω από 30 χρόνια τις Μεθόδους του, βελτιώνοντας συνεχώς τις Επιδόσεις του! Διαβάζοντας την Ανάλυση που ακολουθεί, πιθανόν να διαπιστώσετε ότι δε Γνωρίζατε και πολλά για μία από τις Δυσκολότερες Δουλειές στον Κόσμο: Την Εύρεση, Απασχόληση, Διατήρηση και Ανάπτυξη Κορυφαίων Πωλητών, χωρίς την προσφορά… Μισθού, παρά μόνο… Προμηθειών, αν Πουλήσουν, και για ένα Επάγγελμα που δεν Ακούγεται τόσο Ελκυστικό: Αυτό του Ασφαλιστή!