26 Μαρ 2009

Σβήνουμε τα φώτα, ανάβουμε την ελπίδα στον πλανήτη




Η ώρα που ο κόσμος ενώνεται ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Στις 20:30 το Σάββατο 28 Μαρτίου 2009, πόλεις και χωριά σε ολόκληρο τον κόσμο θα σβήσουν τα φώτα τους για μία ώρα - την Ώρα της Γης - στέλνοντας ένα δυνατό παγκόσμιο μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να δράσουμε ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη.

Κατά τη διάρκεια της Ώρας της Γης 2009, ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε περισσότερες από 1000 πόλεις θα σβήσουν τα φώτα τους, στέλνοντας ένα μήνυμα στους ηγέτες του κόσμου λίγους μήνες πριν την Παγκόσμια Σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα στην Κοπεγχάγη το 2009, ότι χρειαζόμαστε τη δέσμευσή τους για δράσεις που θα μειώσουν τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου, για το βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο όφελος του πλανήτη.

Η Εθνική Ασφαλιστική συμμετέχει επίσημα σε αυτή την προσπάθεια μαζί με εκατοντάδες εταιρίες και φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Για την πραγματική επιτυχία όμως της προσπάθειας χρειάζεται η συμμετοχή του καθενός από εμάς, γι' αυτό και καλούμε όλα τα στελέχη, τους υπαλλήλους, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας να δώσουμε ένα "φωτεινό" μήνυμα με το σβήσιμο των φώτων το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 20:30 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου