21 Μαΐ 2010

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΚΩΝ/ΝΟ ΤΑΡΑΒΙΡΑ. ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Αγαπημένοι και Μοναδικοί Συμμαχητές μου,



Μια κοινή πορεία τριάντα και πλέον χρόνων έφθασε πια στο τέλος της. Με μεγάλη συγκίνηση σας γνωρίζω την αποχώρησή μου, από την Εταιρία μας.

Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο για μένα, να δω την επόμενη μέρα χωρίς εσάς τους υπέροχους συμμαχητές μου, συμμαχητές στην καθημερινή πάλη, συμμαχητές στην δημιουργία οραμάτων, συμμαχητές στην μεγαλειώδη μας πορεία όλα τα τελευταία χρόνια.

Όλοι μαζί δημιουργήσαμε το πιο μεγάλο , το πιο δυνατό, το πιο ικανό, αλλά και το πιο αποτελεσματικό Δίκτυο Πωλήσεων που είχε ποτέ η Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά. Με πάθος, μεθοδικότητα και οργάνωση εργασθήκαμε σκληρά κάτω από πραγματικά δύσκολες και αντίξοες συνθήκες και επιτύχαμε όχι μόνο ασύλληπτα, αλλά και εξωπραγματικά ρεκόρ παραγωγής και όλα αυτά γιατί μπορέσαμε απλά να κατακτήσουμε την καρδιά και το μυαλό του Έλληνα καταναλωτή.

Η προσπάθεια όλων σας, έδωσε ζωή και νόημα στις έννοιες ασφάλιση, ασφαλιστική δεοντολογία, ασφαλιστική συνείδηση, επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος .

Σήμερα η τραυματισμένη Ελληνική κοινωνία, κάτω από τις τραγικές συνθήκες που βιώνει, έχει απόλυτα την ανάγκη αλλαγής πορείας, έχει ανάγκη από ανθρώπους που μπορούν να οδηγήσουν σε ένα διαφορετικό δρόμο, έχει ανάγκη από νέα οράματα. ΕΣΕΙΣ είσθε εκείνοι που μπορείτε να κάνετε το όνειρο πραγματικότητα, ΕΣΕΙΣ είσθε εκείνοι που μπορείτε να βοηθήσετε, να δώσετε ελπίδα χαράζοντας μια νέα πορεία.

Ο Έλληνας σας έχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη, δώστε του αυτό που πραγματικά χρειάζεται και επιθυμεί, δώστε όραμα στην απογοήτευση και εργασθείτε ακόμη πιο σκληρά, πιο προγραμματισμένα, πιο μεθοδικά και να είσθε βέβαιοι ότι θα δικαιωθείτε και σαν άνθρωποι και σαν επαγγελματίες.

Αγαπημένοι μου Συμμαχητές,

Είμαι υπερήφανος που συνεργάσθηκα μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια, κλείνω στην καρδιά, στην ψυχή και στο μυαλό μου τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί και σας ομολογώ ότι δεν θα τις ξεχάσω ποτέ.

Με την ελπίδα ότι θα ξανασυναντηθούμε και πάλι στο μέλλον, σας αποχαιρετώ δηλώνοντας παντοτινός θαυμαστής σας.

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΑΡΑΒΙΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου