27 Απρ 2011

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ - ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ


Αγαπητοί μου Συνεργάτες,

 Εδώ και αρκετό καιρό οι εξελίξεις στη χώρα μας έχουν διαμορφώσει συνθήκες, αλλά πολύ περισσότερο, κλίμα με πρωτόγνωρες δυσκολίες και προκλήσεις.

Νοιώθω περήφανος για εσάς διότι, με αυτές τις συνθήκες απέναντί σας, έχετε ενεργοποιήσει όλες τις δυνατότητες και τα ταλέντα σας και με αποφασιστικότητα βρίσκεστε δίπλα στον πελάτη, παρέχοντάς του τη στήριξη, την έγκυρη ενημέρωση και τις υπηρεσίες ποιότητας που σήμερα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Είναι πλέον ξεκάθαρο σε όλους ότι  ο συνεργάτης της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι η πηγή αισιοδοξίας και λύσεων που όλοι επιζητούν
με αγωνία.

Οφείλω επίσης να σας ευχαριστήσω για την προσπάθεια που έχετε καταβάλει, ειδικά μέχρι σήμερα το μήνα Απρίλιο .Πιστεύω ότι στις μέρες που μένουν μέχρι το τέλος του μήνα θα εντείνετε ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές σας και το κλείσιμο του Απριλίου θα μας βρει παραγωγικά σίγουρα πάνω από το 2010, έχοντας  επιτύχει το στόχο του μήνα. Σήμερα που όλοι κοιτούν την άμυνα εμείς κοιτάμε  ψηλά, εκεί που είναι η θέση μας.

Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σας μας δίνουν ώθηση να στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας την προσπάθειά σας στο δρόμο προς την επιτυχία.

Σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και αναμένω τη δυναμική σας επιστροφή πάντα δίπλα στους πελάτες μας

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ
ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου