28 Σεπ 2011

«Ανοικτή» στο κοινό η Ημερίδα Ιδιωτικής Ασφάλισης στην Πάτρα



Ειδική βαρύτητα θα δοθεί στα συνταξιοδοτικά προγράμματα, τα προγράμματα υγείας, ασφάλισης ιδιωτικής περιουσίας, επιχειρήσεων κ.α.

Δώστε και εσείς το δικό σας «στίγμα» στην «Ημερίδα Ιδιωτικής Ασφάλισης», που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011, στο ξενοδοχείο Patras Palace, από τις 17.00 έως τις 22.00.

Το πρόγραμμα της ημερίδας στην Πάτρα περιλαμβάνει τρία θεματικά πάνελ συζήτησης και θα εστιάσει στα νέα ασφαλιστικά προγράμματα, που προσφέρουν οι εταιρείες στον Έλληνα καταναλωτή, ιδιώτη και επιχειρηματία. Ειδική βαρύτητα θα δοθεί στα συνταξιοδοτικά προγράμματα, στα προγράμματα υγείας, στα προγράμματα ασφάλισης ιδιωτικής περιουσίας (κατοικίας, σκάφους αναψυχής και αυτοκινήτου) και στα προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι:

-ΣΥΝΤΑΞΗ: Τα  νέα δεδομένα στο συνταξιοδοτικό ζήτημα στην Ελλάδα και τα προγράμματα ιδιωτικής ασφάλισης
-ΥΓΕΙΑ: Νοσοκομειακές και εξωνοσοκομειακές καλύψεις
-ΚΑΤΟΙΚΙΑ: Πολυασφαλιστήρια και σύγχρονες καλύψεις
-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: Προβλήματα, λύσεις και νέες προτάσεις
-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: Ασφάλιση επιχειρηματικών κινδύνων
-ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: Ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης

Στόχος της Ημερίδας είναι:
• η ανάδειξη του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης και του ρόλου που διαδραματίζει σε μια σύγχρονη κοινωνία και
• η άνοδος της ασφαλιστικής συνείδησης του καταναλωτή, μέσω της ενημέρωσής του για σωστή επιλογή εταιρείας και προγράμματος.

Η ημερίδα πραγματοποιείται  υπό την αιγίδα Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αχαϊας και της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος και θα απευθύνουν χαιρετισμό οι κ.κ. Αντζουλάτος Κωνσταντίνος, Πρόεδρος  του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αχαϊας και Νικόλαος Γερονικολός, Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος και με την υποστήριξη των εταιριών: International Life, DAS, Carglass, Ευρωπαϊκή Ένωσις-Ασφάλειαι Μινέττα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου