19 Ιουν 2012

Νέο εταιρικό κατάστημα Carglass® στα Ιωάννινα



Από Δευτέρα 18 Ιουνίου η Carglass βρίσκεται και με εταιρικό πλέον κατάστημα στην πόλη των Ιωαννίνων. Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό 21ης Φεβρουαρίου 169Β σε ένα σημείο εύκολα προσβάσιμο για τους κατοίκους των Ιωαννίνων, όπου έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις μοναδικές υπηρεσίες της εταιρίας.

Ο συγκεκριμένος χώρος αποτελούσε από πριν σημείο αναφοράς για την πόλη, κάτι το οποίο θα συνεχίσει να συμβαίνει και στο εξής με τη «σφραγίδα» της Carglass.

Η Carglass λειτουργεί στην ελληνική αγορά από τον Απρίλιο του 2001 και αποτελεί μέλος της πολυεθνικής εταιρείας Belron, διαθέτει δε πανελλαδικά 16 καταστήματα, 15 κινητές μονάδες, αλλά και 90 εξουσιοδοτημένους συνεργάτες.

Η αποκλειστική μέθοδος επισκευής παρμπρίζ με τη ρητίνη HPX3 και η τοποθέτηση γνήσιων κρυστάλλων ΟΕΜ είναι μόνο λίγα απ’ τα πλεονεκτήματα που η εταιρία προσφέρει στους πελάτες της. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, η 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση, το εκτεταμένο ωράριο λειτουργίας (καταστήματα Ν. Σμύρνης και Μοναστηρίου), η δυνατότητα εξυπηρέτησης με κινητές μονάδες στο χώρο του πελάτη  χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και η γνησιότητα όλων των υλικών είναι τα στοιχεία που διατηρούν την Carglass ηγέτιδα δύναμη στον τομέα της.

Το νέο εταιρικό κατάστημα στα Ιωάννινα είναι μια ακόμα θεμελίωση της σταθερά πρώτης θέσης που κατέχει η εταιρία. Παράλληλα, όμως, είναι και μια επιπλέον ενίσχυση στην άριστη συνεργασία της με την πλειοψηφία των ασφαλιστικών εταιριών και εταιριών leasing, αφού οι πελάτες τους και συνεπώς, οι πελάτες της Carglass στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν όλες τις υπηρεσίες της σε έναν ανανεωμένο και πλήρως λειτουργικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου