3 Νοε 2014

ΠΡΟΣ
Όλο το Παραγωγικό Δίκτυο της Εταιρίας
Περιφερειακές Υποδιευθύνσεις,
Υποκαταστήματα


Αθήνα, 31 Οκτωβρίου 2014



Θέμα: «Ονομασίες Πακέτων Προασφαλιστικού Ελέγχου»


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Σε συνέχεια της από 22.10.2014 Εγκυκλίου  που αφορούσε τον προασφαλιστικό έλεγχο, διευκρινιστικά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:
·         Για λόγους ευκολίας τα πακέτα των νέων ιατρικών εξετάσεων ονομάζονται ως ακολούθως :

Άνδρες
Γυναίκες

Ηλικία 51-55

MED 1 (Παθολογική & ΗΚΓ)

MED 1 (Παθολογική & ΗΚΓ)

Ηλικία 56
και άνω

MED 2 (Παθολογική, ΗΚΓ, Γενική Αίματος, Σάκχαρο αίματος, Κρεατινίνη, Χοληστερίνη, HDL, LDL, Τριγλυκερίδια, PSA, Δοκιμασία Κοπώσεως)

MED 2A (Παθολογική, ΗΚΓ, Γενική Αίματος, Σάκχαρο αίματος, Κρεατινίνη, Χοληστερίνη, HDL, LDL, Τριγλυκερίδια,  U/S μαστών).

MED 3A (Παθολογική, ΗΚΓ, Γενική Αίματος, Σάκχαρο αίματος, Κρεατινίνη, Χοληστερίνη, HDL, LDL, Τριγλυκερίδια,  U/S μαστών, Δοκιμασία Κοπώσεως (εφόσον δηλώνεται κάπνισμα στο ερωτηματολόγιο υγείας της αίτησης)


Παρατηρήσεις:
·         Τα ανωτέρω ισχύουν μόνον για τις καλύψεις Νοσοκομειακής Περίθαλψης (Ν.Π.) και Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης (Παράρτημα Ν). Η κωδικοποίηση για τις υπόλοιπες καλύψεις (Κεφάλαια Θανάτου, Απώλεια Εισοδήματος, ΑΣΑ κλπ.) θα ισχύουν ως έχουν, δηλαδή πακέτα εξετάσεων τύπου Α, Γ, Δ και Ε.

·         Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται προς το παρόν στα ίδια διαγνωστικά κέντρα όπως μέχρι σήμερα. Ειδικά για  το Πρόγραμμα Προνομιακή Προστασία, θα μπορούν να πραγματοποιηθούν και στις κλινικές του Ομίλου του Ιατρικού.
·         Η γνωμάτευση παιδιάτρου καθώς και το βιβλιάριο του παιδιού (παιδικό)  πρέπει να συνοδεύει την αίτηση.
·         Για γυναίκες ηλικίας 56 ετών και άνω η βασική εξέταση που θα περιλαμβάνεται στο πακέτο εξετάσεων θα είναι ο υπέρηχος μαστών. Η εξέταση της μαστογραφίας θα ζητείται από τον Κλάδο ανάλογα με το ιατρικό τους ιστορικό.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Παπαχρήστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου