3 Μαρ 2010

Επιστολή που απέστειλε ο Συντονιστής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ κ. Κων/νος Ταραβίρας για το Νέο Ρεκόρ της Πρώτης Ασφαλιστικής



Αθήνα, 01/03/2010

Αγαπημένοι μου Συνεργάτες,


Όταν πριν από λίγο καιρό λέγαμε ότι «μόνο εμείς μπορούμε» να ξεπεράσουμε τη μεγαλύτερη επιτυχία στην Ιστορία της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς με τα 6.500.000 € παραγωγής στον Κλάδο Ατομικών Ζωής τον περασμένο Δεκέμβριο, κάποιοι μας χαρακτήρισαν αιθεροβάμονες, αλαζόνες, υπερφίαλους αλλά και ρομαντικούς.

Σήμερα όμως με περισσή υπερηφάνεια σας αναγγέλλω ότι και πάλι κατακτήσαμε μία πιο δύσκολη, πιο ψηλή αλλά και απάτητη κορυφή 6.670.000 € είναι το νέο μεγάλο ιστορικά αποτέλεσμα που πετύχαμε το μήνα Φεβρουάριο.

Αυτό το μεγάλο, ασύλληπτο και πραγματικά εξωπραγματικό αποτέλεσμα, αποκτά σήμερα ακόμη μεγαλύτερη σημασία αλλά και αξία, γιατί επιτεύχθηκε κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες που βίωσε αλλά και βιώνει η Ελληνική Οικονομία και πολύ περισσότερο η Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά.

Αγαπημένοι μου Συνεργάτες,

Να είστε υπερήφανοι, γιατί αποτελείτε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, στελέχη, του πιο μεγάλου, του πιο ικανού αλλά και του πιο δυνατού Δικτύου Πωλήσεων που είχε ποτέ η Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά.

Να είστε υπερήφανοι γι αυτό που κάνετε καθημερινά.

Να είστε υπερήφανοι για το μεγάλο έργο που προσφέρετε στην κοινωνία και στο Έλληνα πολίτη.

Ο σκληρός μακροχρόνιος αγώνας σας δικαιώνεται με τον πιο πανηγυρικό τρόπο.

Το μέλλον ανήκει σε όλους σας δικαιωματικά.

Δεν γνωρίζω που φτάνουν τα όριά σας, μόνο ένα γνωρίζω, ότι εμείς «μπορούμε και πάλι να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας».

Πάντα Θαυμαστής σας



ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΑΡΑΒΙΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου