27 Μαρ 2010

Νέο Διοικητικό Σχήμα στην Εθνική Ασφαλιστική

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Ασφαλιστικής επήλθαν οι παρακάτω αλλαγές στη Διοίκηση της εταιρίας:

Ο κ. Δούκας Παλαιόλογος ενημέρωσε το Σώμα για την αποχώρηση από τη θέση του Γενικού Διευθυντή του κ. Σπύρου Λευθεριώτη , μετά τη συναινετική καταγγελία της σύμβασής του, ο οποίος παραμένει στη θέση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ακολούθως ο κ. Παλαιολόγος παραιτήθηκε από τις ιδιότητες του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου καθώς και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στη θέση του κ. Παλαιολόγου εξελέγη, ομόφωνα , ως νέο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ο κ. Λεωνίδας Θεόκλητος.

Κατόπιν τούτου το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε Σώμα και ομόφωνα εξελέγη Πρόεδρος ο κ. Λεωνίδας Θεόκλητος, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας ορίσθηκε ο κ. Μίνος Μωϋσής, ο οποίος θα έχει πλέον την ιδιότητα του Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου .

Ο κ. Παλαιολόγος αποχωρώντας ευχαρίστησε ιδιαίτερα τα μέλη της Διοίκησης για τη συνεισφορά τους κατά τα τελευταία χρόνια στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της Εταιρίας καθώς και τους εργαζόμενους και το Δίκτυο, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι οι συνεργάτες και οι εργαζόμενοι θα πρέπει να είναι υπερήφανοι που δουλεύουν στην Εθνική Ασφαλιστική.

Εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η ικανότητα και η εμπειρία του νέου Προέδρου και του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου θα οδηγήσουν την Εταιρία σε σταθερά αποτελέσματα και περαιτέρω βελτίωση της θέσης στην Αγορά.

Ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Τουρκολιάς ευχαρίστησε τον κ. Παλαιολόγο για τη μεγάλη συνεισφορά του προς τη Εταιρία, κατά τη διάρκεια της θητείας του, την οποία χαρακτήρισε ιδιαίτερα αποδοτική και η οποία είχε ως αποτέλεσμα την πρωτοφανή ανάπτυξη των εργασιών της, βελτίωση των υποδομών και την αναδιοργάνωσή της.

Ο νέος Πρόεδρος κ. Θεόκλητος , ο οποίος έχει διατελέσει επί μια δεκαετία στέλεχος του ομίλου της ΕΤΕ, ευχαριστώντας το Σώμα για την εκλογή του υποσχέθηκε να συμβάλει στη βελτίωση της λειτουργίας της Εθνικής Ασφαλιστικής εστιάζοντας στο σχεδιασμό για το μέλλον της Εταιρίας και τονίζοντας την εμπειρία του κ. Μωϋσή στα ασφαλιστικά θέματα. Επίσης ανέφερε ότι παραλαμβάνει μια μεγάλη εταιρία με καλό βηματισμό ενώ έθεσε ως πρωταρχικό στόχο την περαιτέρω βελτίωση του μεριδίου αγοράς και τη δημιουργία κερδών για το Μέτοχο. Τέλος σημείωσε ότι αναμένει εξαιρετική και ειλικρινή συνεργασία με τους εργαζόμενους.

Ο κ. Μ. Μωϋσής αφού ευχαρίστησε το Σώμα για τη μεγάλη τιμή που του έκανε, είπε ότι επιστρέφει στον ασφαλιστικό χώρο, τον οποίο γνωρίζει καλά, έχοντας επιπλέον ισχυρές εμπειρίες από τη θητεία του στην Εθνική Τράπεζα κατά τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Σπ. Λευθεριώτης αποχωρώντας, εξήρε τη συμβολή των εργαζομένων και του Δικτύου στη σημαντική δουλειά που έγινε τα τελευταία χρόνια. Τέλος ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ., την Εκτελεστική Επιτροπή και τον κ. Δούκα Παλαιολόγο για την άψογη συνεργασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου