27 Μαΐ 2013

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2013

Το Ράλλυ Ακρόπολις, μία από τις σημαντικότερες ελληνικές διοργανώσεις παγκόσμιας εμβέλειας στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, διεξάγεται και φέτος στη χώρα μας, από 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου.

Αποτελεί πλέον ένα θεσμό που χρονολογείται από το 1951, ο οποίος προβάλλει τη χώρα μας διεθνώς και συμβάλλει στη δημιουργία μιας νέας κουλτούρας για τον έλληνα οδηγό. Μίας κουλτούρας που προάγει την σωστή οδηγική συμπεριφορά και αναδεικνύει την αναγκαιότητα και τον ρόλο της ασφάλειας στο χώρο του αυτοκινήτου.

Στο πλαίσιο αυτό η Εταιρία μας προχώρησε στην ανάληψη ενός χορηγικού πακέτου του Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο την κατατάσσει μεταξύ των επίσημων χορηγών της διοργάνωσης, ενώ ταυτόχρονα παρέχει την ασφαλιστική κάλυψη των αγώνων.

Επιπλέον, η Εθνική Ασφαλιστική θα βρίσκεται στο Service Park, στη Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι, σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, ενημερώνοντας τους φίλους του Ράλλυ Ακρόπολις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί, επίσης, τον 1ο και 2ο γύρο του Εθνικού Πρωταθλήματος και την ουσιαστική έναρξη των ελληνικών αγώνων ράλλυ για τη φετινή χρονιά.

Η Τελετή Εκκίνησης θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο, την Παρασκευή 31 Μαΐου, στις 17:00 και η Τελετή Τερματισμού & Απονομών στο Χώρο Θεατών του Service Park, στο Λουτράκι, την Κυριακή 2 Ιουνίου, στις 14:45.

Οι τελετές Εκκίνησης και Τερματισμού είναι ανοιχτές για όποιον επιθυμεί να τις παρακολουθήσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου