31 Μαΐ 2013

Το Rally Acropolis τρέχει με… ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ


Προωθητική ενέργεια, με τίτλο « Το Rally Acropolis τρέχει με… ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ»
Στο πλαίσιο της ανάληψης  χορηγικού πακέτου του Ράλλυ Ακρόπολις 2013 από την Εθνική Ασφαλιστική, καθώς και της παρουσίας της Εταιρίας μας με περίπτερο στο Ζάππειο και στο Service Park στη Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι, καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης  θα διενεργηθεί προωθητική ενέργεια, με τίτλο « Το Rally Acropolis τρέχει με… ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ» και στόχο την προσέλκυση υποψηφίων πελατών και την ενημέρωσή τους για τα προϊόντα μας.
Η προωθητική ενέργεια θα περιλαμβάνει τη διανομή εντύπου συμμετοχής των επισκεπτών σε mini διαγωνισμό με κλήρωση η οποία θα αναδείξει  6 νικητές.
Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2013 στα γραφεία της Εθνικής Ασφαλιστικής (Λ. Συγγρού 103-105-Αθήνα) ενώπιον συμβολαιογράφου.
Οι  6 τυχεροί νικητές θα κερδίσουν:
·         2 ετήσιες ασφαλίσεις αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας με το βασικό πακέτο «Εθνική Protect Basic»
·         HEART.tif4 ετήσιες ασφαλίσεις υγείας  «Εθνική Protect Προλαμβάνω»
Επιπλέον,  όλοι οι συμμετέχοντες στην κλήρωση, εφόσον συνάψουν νέο συμβόλαιο ασφάλισης αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας με οποιοδήποτε πακέτο  EthnikiProtect (classic, extra, premium), έχουν  έκπτωση 5% στα ετήσια ολικά ασφάλιστρα του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας τους, εφόσον το προμηθευτούν μέχρι την 31-12-2013 είτε μέσω  διαμεσολαβητή (ασφαλιστικού συμβούλου) της Εθνικής Ασφαλιστικής, είτε μέσω του site www.ethnikiprotect.gr
Διευκρινίζεται,  ότι η προαναφερόμενη έκπτωση που δικαιούνται όλοι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, δεν λειτουργεί αθροιστικά με άλλες τυχόν εκπτώσεις που μπορεί να δικαιούται ο συμμετέχων στον διαγωνισμό, ως πελάτης της Εθνικής Ασφαλιστικής, (ενώ θα εφαρμόζεται, σε κάθε περίπτωση, η μεγαλύτερη έκπτωση από αυτές που δικαιούται ο ασφαλισμένος).
Επίσης,  εάν ο συμμετέχων στο διαγωνισμό έχει ήδη ασφαλίσει το αυτοκίνητό του σε διαμεσολαβητή της Εθνικής Ασφαλιστικής (δικτύου agency ή πρακτορειακού ) και επιθυμεί κατά τη λήξη του, να συνάψει νέο συμβόλαιο EthnikiProtect με έκπτωση 5%, χρησιμοποιώντας τον κωδικό συμμετοχής του στον εν λόγω διαγωνισμό, τότε το νέο αυτό συμβόλαιο θα μεταφέρεται στον κωδικό του παραγωγού του .
Οι  αναλυτικοί όροι του διαγωνισμού και οι νικητές της κλήρωσης, θα αναρτηθούν στο site www.ethnikiprotect,gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου