28 Αυγ 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ, Κου ΑΡΜΠΟΥΝΙΩΤΗ



Αγαπητοί συνεργάτες ,
Στα πλαίσια επεξεργασίας των παραγωγικών αποτελεσμάτων , θα ήθελα να σας συγχαρώ για την αύξηση που επιτύχατε στην παραγωγή η οποία ανήλθε στο  100% συγκριτικά με τον μήνα Μάιο και δείχνει την πίστη σας στις δυνατότητες σας αλλά και την επιμονή για την επίτευξη των στόχων σας . Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα για το τρίμηνο Μάιος – Ιούνιος – Ιούλιος για την Ο.Υ.Σ.Ε. έχουν ως εξής :
Μάιος 43 αιτήσεις – 31.452 ασφάλιστρα , Ιούνιος 51 αιτήσεις 41.972 ασφάλιστρα , Ιούλιος 71 αιτήσεις 59.558 ασφάλιστρα . Η παραγωγή του Ιουλίου της Ο.Υ.Σ.Ε. καταλαμβάνει το 50% από την συνολική παραγωγή της Επιθεώρησης τον μήνα αυτό.
Τα αποτελέσματα αυτά έχουν περιθώρια αύξησης και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με συστηματική δουλειά , με συνεχή συνεργασία με τους Προϊσταμένους σας , εκπαίδευση  και στρατολόγηση . Ο συνδυασμός των παραπάνω θα μπορέσει να μας οδηγήσει στον στόχο αυτής της ομάδας που είναι η ανάδειξη νέων , ελπιδοφόρων και πολλά υποσχόμενων manager. 
Για την καλύτερη οργάνωση των εργασιών μας , θα ήθελα να μου αποστέλλετε άπαντες τα στοιχεία της δραστηριότητας σας (Α΄-Β΄παρουσιάσεις , συστάσεις , αποτελέσματα κτλ ) , καθώς μέσα από αυτά θα εντοπίσουμε τα σημεία που χρήζουν βελτίωσης και περαιτέρω προσοχής .
Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα . 



Με εκτίμηση
ΤΑΚΗΣ ΑΡΜΠΟΥΝΙΩΤΗΣ
ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου