10 Απρ 2009

Συνάντηση στελεχών της Επιθεώρησης για το Ά τρίμηνο




Με την παρουσία του κ. Περικλή Κοσυφάκη, πραγματοποιήθηκε η θεσμοθετημένη πλέον συνάντηση Ά τριμήνου του έτους στο ξενοδοχείο Ποσειδών Palace, της Επιθεώρησής μας.


Στη συνάντηση συμμετείχαν όλοι οι Διευθυντές Γραφείων της Επιθεώρησης, οι Κορυφαίοι Διευθυντές, και οι Διευθυντές ομάδων.


παρακάτω η ομιλία του κ. Περικλή Κοσυφάκη


"αγαπητοί φίλοι, στις 19/3 το πρωι βρήκα επάνω στο γραφείο μου την πρόσκληση του Επιθεωρητή κ. Νικολάου για την πραγματοποίηση αυτή της ημερίδας. Διαβάζοντάς την κατάλαβα οτι κάτι σπουδαίο - μελετημένο και άρτια οργανωμένο γίνεται στη Δυτική Ελλάδα.

Γνώριζα βέβαια τις ικανότητες του κ. Νικολάου και τον τρόπο που μανατζάρει τους ανθρώπους του απο τον φίλο μου και Κορυφαίο Επιθεωρητή Πωλήσεων κ. Τάκη Αρμπουνιώτη. Έιχα την τύχη στο περσινό συνέδριο να ακούσω την τοποθέτηση του κ. Νικολάου και είχα πιστέψει στις ικανότητές του. Σας βεβαιώ ότι είσαστε πολύ τυχεροί που συνεργάζεστε με αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο κι άξιο στέλεχος των πωλήσεων.


Κύριε Επιθεωρητά, σε ευχαριστω που μου δίνεις την ευκαιρία να επικοινωνήσω με τους συνεργάτες σου.

Αγαπητοί συνάδελφοι, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ που βρίσκομαι ανάμεσά σας.

Σεις αποτελείται την αιχμή του δόρατος της Εθνικής της Πρώτης Ασφαλιστικής. Οι πωλήσεις αγαπητοί φίλοι μου στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε λόγο της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης, πρέπει να στηρίζονται στην αμεσότητα - ειλικρίνεια και εντιμότητα.

Οι πελάτες μας έχουν πολλές απαιτήσεις απο την ΕΘΝΙΚΗ, για αυτό εξάλλου επέλεξαν να μπουν κάτω απο την ομπρέλα προστασίας που τους παρέχουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ όμως θέλουν κοντά τους τον Ασφαλιστικό Σύμβουλο, ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Στις δύσκολες στιγμές κτίζονται οι σχέσεις εμπιστοσύνης. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΤΕ στον πελάτη μας στην δύσκολη στιγμή.

ΑΚΟΥΣΤΕ με προσοχή το πρόβλημα του.

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ τον στις διαδικασίες, παρέχοντας σωστό service.

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ είναι οχι ευχαριστημένος αλλά ενθουσιασμένος.

Φίλες και Φίλοι, σήμερα θα ανταλλάξουμε απόψεις και θα ακούσουμε προβληματισμούς.

Κατά τη γνώμη μου τρία είναι τα βασικά στάδια στα οποία πρέπει να επικεντρωνόμαστε για να πετύχουμε:

ΠΡΩΤΟΝ : ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΓΝΩΣΕΙΣ

ΤΡΙΤΟΝ: ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ


Στην αρχή της ομιλίας μου αναφέρθηκα στην οικονομική κρίση, θα σας αναφέρω δυο λόγια:


Να μη σταθούμε στα αρνητικά μόνον, αλλά να δούμε την κρίση αυτή σαν εφαλτήριο δημιουργίας νέων ισορροπιών και νέων ευκαιριών, μέσα απο την αναδιανομή των εισοδημάτων. ΤΩΡΑ καθίσταται πιο έντονη η ανάγκη διευρεύνησης της ιδιωτικής Ασφάλισης αλλά και η ανάδειξη του συμπληρωματικού της ρόλου στο συνταξιοδοτικό και ασφαλιστικό σύστημα της χώρας.


ΕΧΟΝΤΑΣ πάντα κατά νου οτι στον κλάδο μας πρώτη ΑΞΙΑ είναι ο ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα δημιουργηθούν και κατακτήστε νέες κορυφές.


σας ευχαριστώ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου