19 Οκτ 2009

Επιστολή που έστειλε στην Επιθεώρηση, η κα. Γεωργαρή Παναγιώτα, σχετικά με την Ημερίδα Εισπρακτόρων

Σπάρτη, 19/10/2009


Από
ΓΕΩΡΓΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 8529



Προς
Κον ΧΡΗΣΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ






Κε Επιθεωρητά,

Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να αναφερθώ για τις 09/10/2009 όπου παραβρέθηκα και εγώ μαζί και με άλλους συνάδελφους στην 1η εκπαιδευτική ημερίδα εισπρακτόρων που διοργάνωσε η Επιθεώρηση μας στο γραφείο της Κορίνθου.
Θεωρώ ήταν ένα από τα πιο σημαντικά σεμινάριο που διοργάνωσε η επιθεώρηση για εμάς τους εισπράκτορες. Μας βοήθησε να οργανώνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την δουλεία μας ,έτσι ώστε να έχουμε μόνο επιτυχία και όχι αποτυχία. Συγκεκριμένα να βάζουμε ένα στόχο επιτυχίας και να προσπαθούμε να τον κατακτήσουμε για δικό μας όφελος.
Ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας που συζητήσαμε και αναλύσαμε είναι ο «πελάτης». Μας βοήθησε να καταλάβουμε ότι πρέπει να ξέρουμε τι τύπος πελάτης είναι κάθε άτομο που συναντάμε, πως θα τον αντιμετωπίζουμε, το πως να ήμαστε οργανωμένοι και να γνωρίζουμε τον τρόπο με τον οποίο θα του μιλήσουμε πριν πάμε να τον συναντήσουμε.
Κλείνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πρώτα εσάς που οργανώσατε αυτήν την συνάντηση και που εύχομαι να υπάρξουν κι’ άλλες παρόμοιες στον μέλλον και δεύτερον να ευχαριστήσω μέσω εσάς τον Κον Κουνάκη όπου δέχτηκε να μας μεταφέρει τις γνώσεις που έχει επάνω στο αντικείμενο όπου εμείς δουλεύουμε για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.






Με Εκτίμηση
ΓΕΩΡΓΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου