22 Οκτ 2009

Επιστολή που έστειλε στην Επιθεώρηση, η κα. Δέδε Παναγιώτα, σχετικά με την Ημερίδα Εισπρακτόρων

ΑΠΟ:
ΔΕΔΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΣΟΥΛΙΟΥ 1
ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΑΣΦ/ΤΩΝ

ΠΡΟΣ
Κον Επιθεωρητή Πωλήσεων
ΧΡΗΣΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Κ. ΑΧΑΪΑ



Σχετικά με την παρακολούθηση της 1ης εκπαιδευτικής ημερίδας Εισπρακτόρων που διοργάνωσε η επιθεώρηση σας στις 9 Οκτωβρίου έτους στην Κόρινθο, μόνο καλά λόγια θα μπορούσα να πω.
Πρώτον διότι σε ότι κάνει η επιθεώρησή σας πρωτοπορεί, αλλά και γιατί η συνεργασία σας με τον καταξιωμένο συνεργάτη πλέον της εταιρίας μας κον Χαρ. Κουνάκη δεν αφήνει περιθώρια για αποτυχία.
Προσωπικά ικανοποιήθηκα πάρα πολύ , γιατί μετά από τόσα χρόνια που είμαι σε αυτό το πόστο ,πρώτη φορά συνειδητοποίησα κάποια πράγματα, που μπορεί σαν ασφαλιστής κάποιος να μη δίνει τόση σημασία είναι όμως πολύ σοβαρά και δεν σου αφήνουν περιθώρια για λάθη.
Μας τόνισε πόσο σημαντικό είναι να προσεγγίζουμε τον πελάτη (οφειλέτη) σε μια εποχή πολύ δύσκολή, να πηγαίνουμε όσο το δυνατόν προετοιμασμένοι και ενημερωμένοι για το τι πληρώνει ο πελάτης (σε αυτό κρίνεται σκόπιμο η συνεργασία πρωτίστως με τον ασφαλιστή που έχει τον συγκεκριμένο πελάτη) ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και παρερμηνείες.
Επίσης θα πρέπει να γνωρίζουμε τι τύπο πελάτη έχουμε απέναντι μας ώστε ανάλογα να πράττουμε.. Αυτό άλλωστε το συναντάω πολύ συχνά και σαν ασφαλίστρια. Θεωρώ ότι σ’ εμένα προσωπικά θα βοηθήσουν τα περαιτέρω σεμινάρια σ’ αυτόν το ν τομέα καθώς επίσης και στη θωράκιση του χαρακτήρα μου, ώστε να είμαι όσο το δυνατόν φιλικά ουδέτερη, όπως μας τόνισαν, με τον πελάτη ανεξάρτητα από το πόσα χρόνια έχουμε συνεργασία μαζί του, για να μην αντιμετωπίζω προβλήματα με τον τρόπο είσπραξης
Ένα άλλο σημαντικό θέμα που θίχτηκε ήταν κατά πόσο μπορούμε να ασφαλίσουμε το χαρτοφυλάκιο μας, σε περίπτωση, που κάποιος θέλει να μας βλάψει, παίρνοντάς μας αποδείξεις ή σήματα αυτοκινήτων, για τα οποία έχουμε υπογράψει ότι παραλάβαμε. Αυτό ίσως πρέπει να το θέσουμε ως θέμα στο σύλλογό μας.
Κλείνοντας αφού σας ευχαριστήσω για την πρωτοβουλία σας αυτή, να σας ενημερώσω ότι η πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Εισπρακτόρων της Α.Ε.Ε.Γ.Α. «Η ΕΘΝΙΚΗ», του οποίου τυγχάνω μέλος, η κα ΑΓΑΠΗ ΝΙΚΗΤΑΚΗ, όταν πήρε να με ενημερώσει για τη συνέλευσή μας στις 17 Οκτωβρίου τρέχοντος στην Αθήνα και της το ανακοίνωσα το δέχτηκε με τεράστια έκπληξη αλλά και ενθουσιασμό.


Με Εκτίμηση
Δέδε Παναγιώτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου