22 Οκτ 2009

Επιστολή που έστειλε στην Επιθεώρηση, η κα. Σιμωτά Μαρία, σχετικά με την Ημερίδα Εισπρακτόρων

Από: Σιμωτά Μαρία
Εισπράκτορα Γραφείου
Παραγωγής Κ. Αχαίας
Προς:Νικολάου Χρήστο
Επιθεωρητή Πωλήσεων
Γραφείων Παραγωγής

Κ. Αχαία 21/10/2009

Κύριε Νικολάου με την κάτωθι επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω τις εντυπώσεις μου σχετικά με την συνάντηση που είχαμε με τον κ. Κουνάκη στις 09/10/2009 στο γραφείο παραγωγής Κορίνθου.
Η συνομιλία που είχαμε με τον κ. Κουνάκη ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Ο άνθρωπος αυτός με τις γνώσεις του και την εμπειρία του με βοήθησε πολύ στο να μπορέσω και να κατανοήσω καλύτερα τον παράγοντα πελάτη και πως να μπορέσω να οργανώσω και να αξιοποιήσω καλύτερα τον χρόνο μου.
Οι απόψεις που ανταλάξαμε με τους άλλους συναδέλφους στον διάλογο που είχαμε μεταξύ μας κατά την διάρκεια του σεμιναρίου ήταν πολύενδιαφέρουσες. Μέχρι τώρα δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία σαν εισπράκτορες να βρεθούμε όλοι μαζί και να μπορέσουμε να ανταλάξουμε απόψεις και ιδέες γύρω από την δουλειά μας. Σε συνεργασία με τον κ. Κουνάκη μπορέσαμε να κατανοήσουμε τις διάφορες απορίες και προβλήματα που είχε ο καθένας ξεχωριστά αλλά στην ουσία ήταν προβλήματα που τα βιώναμε καθημερινά όλοι μας.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς για την διοργάργάνωση αυτής της συνάντησης και τον κ. Κουνάκη για τις πολύτιμες γνώσεις που μας μετέφερε και ελπίζω στο μέλλον να έχουμε και άλλες τέτοιες ενδιαφέρουσες συναντήσεις.



Με εκτίμηση

Σιμωτά Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου