29 Οκτ 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Κου ΑΡΜΠΟΥΝΙΩΤΗ



Αγαπητοί συνεργάτες ,
Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα ήθελα να σας εκφράσω για την συμμετοχή και την παντός είδους συμπαράσταση σας στην 3η Συνάντηση της Ο.Υ.Σ.Ε. η οποία μας οδήγησε σε ένα άρτιο αποτέλεσμα .
            Στην συγκεκριμένη συνάντηση συνεχίσαμε το Β΄ μέρος της εκπαίδευσης στο κομμάτι της στρατολόγησης το οποίο είναι καθοριστικής σημασίας προκειμένου να οδηγηθούμε στην ανάδειξη επιτυχημένων στελεχών , που αποτελεί πρωταρχικό στόχο της Ο.Υ.Σ.Ε. Στα πλαίσια οργάνωσης της εκπαιδευτικής διαδικασίας , θα ήθελα να στείλετε τις προτάσεις σας προκειμένου να ορίσουμε το εκπαιδευτικό θέμα που θα αναλυθεί στην επόμενη συνάντηση της Ο.Υ.Σ.Ε.
Ταυτόχρονα έγινε μία ανάλυση του Α΄ 9μηνου 2013 καθώς και των στόχων-αποτελεσμάτων που τέθηκαν κατά το 3μηνο Ιουλίου – Αυγούστου – Σεπτεμβρίου 2013 και των δυσκολιών που αντιμετώπισε ο καθένας από εσάς ξεχωριστά στην παραγωγική δραστηριότητα προκειμένου να εντοπίσουμε τα αδύνατα σημεία και να τα εξαλείψουμε και ταυτόχρονα να αναδείξουμε τα δυνατά.  .
Μέσα από την συντονισμένη προσπάθεια , την συστηματική εκπαίδευση και την συνεχή συνεργασία με τους προϊσταμένους θα μπορέσουμε να οδηγηθούμε μεθοδικά στα επιθυμητά αποτελέσματα ! Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και ένα επιτυχημένο κλείσιμο του έτους .




Με εκτίμηση
ΤΑΚΗΣ ΑΡΜΠΟΥΝΙΩΤΗΣ
ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου